Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2017 09:39 - Изтекъл документи Expose Схема Evasion Macron Secret Данъчно
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2539 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Изтекъл документи Expose Схема Evasion Macron Secret Данъчно
3 Май, 2017 Baxter Дмитрий Избор на редактора , Новини , Свят

image


След като банкер Ротшилд, винаги е банкер Ротшилд . Документи изтекоха онлайн вторник разкрива френският кандидат за президент Еманюел Macron излъга френския народ за финансовите му дела.

Документите разкриват уж писклив чисти макрон има тайни финансови връзки с известни финансови институции, опериращи в данъчните убежища и могат да бъдат ангажирани в укриване на данъци.

Преди по-малко от месец Macron  обеща на избирателите, че не се прикриват активи или притежаващи тайни офшорни сметки.

В първия документ е споразумение за оперативна изготвен на 4 май 2012 г. до образуване на "La Providence LLC" под Невис дружество с ограничена отговорност Наредбата от 1995 г.. Тя носи името и подписа Macron му. La Providence е името на бившата гимназия Macron в Амиен, където срещат за първи път жена си.

Снимка на документа, показващ името Macron върху операционната споразумението за La Providence LLC

Решението на бившия банкер да се отвори една компания в Невис, популярна Карибите данъчен рай , е подозрителен по себе си. Фактът, Macron излъга френския народ за това прави т.

В Закона Невис конфиденциалните отношения забранява разкриването на информация и гарантира, че тайната и неприкосновеността на офшорни фирмите с ограничена отговорност в Невис. Информация за собственици на фирми не е публикуван нито пък е на разположение на обществеността. Какво е Macron крие в този данъчен рай?

На  втория документ , видима изцяло тук , е писмо, изпратено до La Providence ООД от Първата Caribbean International банка, което показва, бизнес отношения с тайна LLC Macron му. Forbes съобщава  през 2013 г., че първо Карибите Интернешънъл Банк е ключов играч в световната елит укриване на данъци.

Тя също така е наречен от Ройтерс  като играч в измама, свързана с 2015 г. ФИФА скандали, след като стана ясно, че представител на Първа карибска че лично е събрана чек от служител на ФИФА и след това се върна да я депозира по сметка на Бахамите.

Macron има много да обяснява. Или щеше да има, ако само френските медии са независими и смели достатъчно, за да публикуват тези документи.

 

 

Съперник кандидати за президент бяха пометени настрана като корупционни скандали и обвинения във финансови злоупотреби са били изложени от френския основните медии.

Но медиите няма да докосват Macron. Те са го насърчава като честен и коректен. Сега, според източника на изтеклите документи, той може да се яви на медиите е, обхващащи за Macron.

Изпратих тези на стотици френски журналисти и всички те си седна на това ", каза източникът на изтеклите документи. " Всеки, дори и да говорим за това във Франция е спрян ."

Френски Медиите са съучастници в прикриването. Стотици френски журналисти са видели тези документи. Някои казват, че те са проверили тяхната легитимност. Но нито смея да публикуват. Защо? Защото Macron е кандидатът на предприятието, подкрепени от собствениците на корпоративни медии.

Френските хора са изложени на риск от изпадане в продължение на най-голямата измама, теглена от елита от години. Ако те изберат уж писклив чисти макрон те ще бъдат въвеждайки на власт корумпирана куклен на установения елит.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748770
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031